Møt Zeya og Samara. De er to jenter fra mitt første sibirkattkull som så dagens lys for 10 år siden. Zeya ble egentlig satt på for, men av forskjellige grunner ble det ikke til at hun fikk noe kull. Istedenfor fikk søstrene leve livets glade dager sammen som lykkelige kastrater.

Jeg syns det er så artig å se de små søte etter så lang tid. Tenk at det har gått hele 10 år! May-Lill sier at de er snille og kosete begge to. Samara er tøffere psykisk enn Zeya og har et beskytterinstinkt. Så når de fikk seg hund ville Samara gjerne jage den bort. Men etterhvert ble de venner, og i dag er de som en stor familie på to katter og to hunder.

Zeya er utbryterdronningen, og som så mange sibirer åpner hun dører. det gjør jo matmor og matfar litt nervøse, men heldigvis svarer hun når de roper på henne så hun er lett å finne selv om hun er ute en sving smiley

Tusen takk May-Lill, for ti år med tilbakemeldinger og oppdateringer. Du er et funn smiley