Hearts har også vært ute og lufta seg i dag. Flotte vakre gullgutten som er så snill. Det vil si – når han ikke tisser i sofaen og senga, som forvert Marie sier.

Denne oppførselen er bakdelen med å være forvert. Man må regne med litt ekstra jobb, men når guttene blir fertil prøver jeg å “bruke” dem så fort som mulig slik at forverten skal slippe unna sånt tull. Noen ganger har jeg tatt guttene hjem til meg en mnd eller to også.

Hearts har fått suprelorin-chip nå, og i dag har han ikke tissa inne så det kan virke som den begynner å virke. Marie og Marius har fått muligheten til å kastrere ham, men de ønsker å chippe ham slik at han kan være fertil en stund til. Det er bra for avlen, for dess lenger han er fertil dess større tidsramme kan kullene fordeles over og dess mer vet vi om hva han gir videre av gener. Og så fortsetter vi å teste ham for HCM sånn at vi er sikker på at gutten holder seg frisk.

Så snart Hearts sine kull er registrert i NRR går han over i forvertens eie. Tusen takk for samarbeidet så langt Marius og Marie smiley