Magda er en forsiktig dame som ter seg med verdighet og som ikke er så eventyrlysten som de to barnebarna. De to krever å få komme ut en tur hver dag, mens Magda ber pent en gang innimellom. I dag var en sånn dag og da benytter jeg selvsagt sjansen til å fotografere de vakre grønne øynene hennes smileyI tillegg til å være en verdig dame er hun litt grinete på de “ungdommen i dag”, som hun sier. De eier hverken vett eller skam syns hun, og hun vil helst ikke bli sett i deres nærvær. Spesielt unge Aussie er temmelig uspiselig… Men når jeg måket altanen her om dagen ble fristelsen litt for stor, og hun fant en litt alternativ løsning for å komme seg ut uten å ha noe med ungdommen å gjøre. Dessverre var de rask med å ta etter læremesteren sinsmiley

Jeg tviler på at vakre Magda ble drektig denne gangen heller. Hun løper ikke, men magen vokser ikke og jeg kjenner ingen spark. Er jeg heldig gjemmer det seg en luring i magen hennes, men jeg tror ikke det. Jeg er selvfølgelig veldig skuffa, men sånn er avl og kattene er ikke alltid enig med oppdretters valg av kjæreste. Det får vi bare godta av og til.