Aussie begynner å bli mer mandig. Han har fin form på hodet og bra størrelse, men ørene sitter dessverre for høyt. Jeg tror de kommer til å “falle ned” når hodet bredder seg, og han er langt fra den verste jeg har sett, så jeg er ikke kjempebekymra. Men noen “baby-star” blir han aldri smiley

Han var også ute en tur i dag og jeg syns jeg fikk tatt noen fine bilder av ham smiley

Her er han på tur inn og er veldig bestemt i blikket. To – tre lange sprang og så stuper han inn vinduet.

Vi har det veldig kalt for tiden så snøen er tørr. Her kom det akkurat et vindkast som tok med seg litt snø fra taket. Jeg syns bildet ble litt morsomt.

Joda, han ser voksnere ut, men han er fortsatt en rampete ung gutt som rekker tunge til fotografen.

Jeg ble med dem ut for å ta noen kveldsbilder i håp om å få med de fine fargene på himmelen. Det ble bare sånn delvis vellykka, men jeg fikk et søtt bilde av Aussie i alle fall. Han syns det ble kalt på beina og gleder seg til å flytte til Australia der han hører at det både er varmt, og at lekre damer venter på ham smileysmiley