Vakre Pelle er en heldig katt som har en matmor som tar ham med ut på tur. Matmor klaget litt på at det er kaldt, og når jeg sa at Pelle faktisk kommer fra kalde sibir måtte hun fortelle meg at det var hun som syns det var kaldt, ikke Pelle…. Ja ja, alt for kattepus smiley

Hos Synnøve har kattene full råderett og det inkluderer både bord og kjøkkenbenk. Pelle vil alltid være nær Synnøve, og må ta til takke med bordet når fanget er fullt av sjenerende nakne katter smiley


Pelle skal bli utstillingskatt og da må pelsen holdes ved like. Pelle ser ut til å ha en utrolig tett sibirpels som må stelles ofte. Han syns ikke det er kjempekult å børstes/gres, så han vil helst gjøre jobben selv. Matmor Synnøve er ikke enig i at han greier det like bra som henne og det er ikke jeg heller. Det koster å være vakker Pellemann smiley