Når Åse m/familie mistet sin første sibirkatt Frant rettet de blikket mot (N)Solstorms for å kjøpe en ny, og det er jeg veldig glad for. Åse og jeg møttes før sibirlivet startet for vi hadde barn i samme barnehage, og derfor var det ekstra artig for meg at vi kunne komme i kontakt igjen via katt. Åse hadde alltid vært svak for vakre Taiga, så hun ønsket seg egentlig et Taiga-barn. Peeta er barnebarn av Taiga så hun fikk i alle fall Taiga med i stamtavla.

Dette bildet fikk jeg på snap, og jeg måtte kopiere teksten også for den var så koselig. Åse skrev: “Må bare si det: Peeta er såååååå vidunderlig!!! Frant var den som omvendte husbonden til å synes katter var OK. Fryktelig smart og veldig familiekjær. Men Peeta!?! Han elsker oss og viser det til hele gjengen. Og vi eeeelsker han også!! Dypt & interlig”

Tusen hjertelig takk Åse!! smiley