Disse to pøblene er veldig glad i hverandre og det blir rart å skille dem. Men siden begge to er fertile blir det en lettelse for matmor, det må jeg innrømme smiley

Nå har endelig Sherrie fått importtillatelse på Aussie, og han kan reise 1. Juli. Det er fortsatt en del krav som må gjennomføres. Blant annet må han ha en ormekur og en kur for lopper og lus før han kan reise. Og det er viktig at dette blir gjort på absolutt rett dato. Australia er ett av de strengeste landene man kan eksportere til, det vet alle som har sett “Grensekontrollen” på TV, men heldigvis slipper han karantene.

Jeg har så smått begynt å legge avlsplaner for Saga, og har allerede avtalt date med en flott gutt. Parring blir ikke før på slutten av 2018, men jeg gleder meg allerede smiley

For dere som venter på kattunge, kan jeg røpe at mamma til disse to har fått mage og venter kull ca 30. Mars.

Ler godt av dette bildet. De ser ut som ugler sånn som de vrir på hodene sine. Verdens søteste ugler syns jeg selvfølgelig smiley
På natta er de to på badet sånn at vi (det vil si Solomon) kan få sove. Det er merkelig at alle katter liker å sove i vasken. Det må være formen som passer dem perfekt og det er rart at ingen kattesengprodusenter har fanget opp dette smiley

Et lite søskenkyss smiley


Til sist et lite bilde av deres uteplass. De elsker å være ute og krever å komme ut hver dag. Til sommeren må vi gjøre alvor av å bygge en slags sperring sånn at de kan være ute og sole seg uten at naboene får besøk. Det er langt ned, så de tør ikke å hoppe. Samtidig skader de seg ikke hvis de faller ned. Vinn vinn – situasjon.