Jeg fikk dette VAKRE bildet i dag fra forvert Linda. Tusen takk Linda smiley
Ashoka har levd et litt vanskelig liv for det tok tid før hun fikk slå seg til ro. Nå bor hun sammen med Linda m/familie og stortrives. Vi dummet oss litt ut med Ashoka for hun fikk suprelorin-chip (kastratchip). Det tok lang tid, men det virket ikke som den fungerte. Hun hadde løpetid etter løpetid og hun markerte MASSE. Etter hvert tenkte vi at chippen enten ikke virket eller at den hadde falt ut og Linda begynte å gi henne p piller på henne. Da roet hun seg.

Så begynte vi å tenkte på parring. Vi fant en flott hannkatt, HCM-testet henne og droppet p pillene. Så ventet vi på løpetid som aldri kom. Etter noen måneder sendte Linda en melding til meg: “Kan det være chippen?”. Den hadde jeg helt glemt! Javisst var det chippen som hadde begynt å virke!

Heldigvis er hannkatteier tålmodig. Hannen venter til Ashoka er fertil igjen og da får vi forhåpentligvis et spennende kull etter henne. Tusen takk Linda m/familie for alt dere gjør. Også takk til hannkatteier som er tålmodig selv om vi dummet oss ut smiley