Jeg vet ikke helt hvem som gleder seg mest til dette kullet; jeg, matmor Anne Grete, “farmor og farfar” Marie og Marius, kattungekjøpere, eller kanskje det rett og slett er Kitty Purry?

Uansett hvem som gleder seg mest så vokser magen, og Kitty Purry virker som hun trives bra med sin status som vordende mor. Dette blir hennes 3dje kull og etter dette kullet blir hun enten kastrert eller kjemisk kastrert.

Som dere ser på bilde nr 3 kjente matmor spark i går, noe som betyr at det er ca 14 dager igjen av svangerskapet smiley Bebisene er ventet 30. Mars og det er en liten venteliste på kullet. Jeg tenker å beholde en jente, og resten blir sannsynligvis solgt til kos/utstilling.

Bilde nr 4 er “lillesøster” (N)Solstorms Queen of Taiga, aka Taiga som bor sammen med Anne Grete og Kitty Purry. De to er skikkelig venninner, og jeg er spent på hva bortskjemte Taiga vil syns om de små etterhvert. Noe sier meg at hun først vil holde avstand, men når de er rundt 4 uker vil hun nok bli deres beste lekekamerat og gi dem skikkelig “bank”.

Jeg bor dessverre alt for langt borte til å se kattunge så mye som jeg vil, men jeg er så heldig å få massevis av snaps fra matmor og jeg gleder meg til å følge med på utviklingen til de små. Under fødselen blir jeg sittende på skype å være virtuelt til stede. En fødsel er et under hver gang smiley

Heldigvis er jeg heldig å ha gode venner og hjelpere i nærheten. Heidi (NO*Sjarmkatten) har lovet meg at hun vil hjelpe meg å velge ut min etterkommer. Tusen takk smiley Farmor Marie skal være til støtte under fødselen. Tusen takk smiley Og Anne Grete… tuuuuusen takk smiley