1. Mars første vårdag?? Det vet ikke svenskene for vi snør ned på Storvallen! De to små pøblene bryr seg ikke så mye om det, de maser om å komme ut så snart jeg står opp og/eller kommer hjem fra jobb. Denne snøen tover ulla deres litt, og de klumpene er det ikke populært å fjerne. Nå skal de snart på utstilling og skal bades og pyntes, så da får de pent holde seg inne til over helga.

Er det oss du ser etter?


Du står i veien bror. La meg komme forbi!

Jada, jeg er vakker smiley


Snømann? Neida, bare en snøkatt smiley

Jeg vil inn nå smiley

Ojsann, her havnet jeg på dypt vann…smiley


Nå ligger kattene fornøyd på hvert sitt sted. I morra skal de bade og gjøres klar til helga. Det er Saga og Aussie som blir med. For de som har lyst til å oppleve en utstilling er den i Autronicahallen i Trondheim smiley