Jeg skal ta hjem denne lille gutten fra Russland snart, og kunne kanskje tenke meg et forhjem til ham. Vanligvis bruker jeg guttene for parring så snart som mulig og så får de lov å kastrere dem, men for denne gutten blir det annerledes så det blir andre krav til forhjemmet.

Jeg vil gjerne parre en eller to katter med ham og deretter gi ham “kastratchip” en eller to ganger før han brukes i avl igjen. Derfor vil han bli kanskje så gammel som 5 – 6 år før han blir kastrert på ordentlig.

Grunnen er at han har helt nye gener med seg til Skandinavia, så han er VELDIG viktig for avlsbasen.

Hvis noen er interessert må de gjerne ta kontakt. Så lenge han er chippet vil han ikke vise hannkattadferd, og den perioden jeg ønsker å bruke ham i avl kan han komme hjem til meg. Han kan ikke være utekatt før han er kastrert. En fertil hannkatt kan bli litt voldsom i en småbarnsfamilie. Det er ingen forventninger om utstilling.

Han heter Ronny