Første april ble (N)Solstormskull nummer 30 født!! De er derfor A2-kullet, som betyr at man begynner på alfabetet for andre gang. Første runde hadde jeg ikke navn etter alfabetet, men bare tema. Denne gangen tenkte jeg å ha alfabet og norske navn, kanskje tema også… Denne kullet er til minne om vakre Karma som vi mistet for ikke så lenge siden.

Det ble 2 jenter og 2 gutter i kullet, og de er alle i forskjellige farger! Kullet ble ikke født uten dramatikk. Det virket som ingenting ville gå vår vei. Matmor Anne Grethe MÅTTE på jobb. Hun jobber på gamlehjem (ja, jeg vet at det heter noe annet nå, men jeg husker aldri hva som er riktig å kalle det…) og de var underbemannet i påsken. Farmor Marie var på husbilferie, og veien mellom medsammensvoren Heidi og fødersken var sperret av ras. Jeg hadde så vondt i hjertet mitt, og Solomon foreslo (litt ironisk riktignok) at jeg skulle hive meg på første fly til Harstad. Men Anne Grethe fant heldigvis en løsning, og en snill nabo/kollega/sykepleier tok på seg jobben som jordmor. Heldigvis har Kitty Purry hatt flotte lette fødsler før, og alt gikk etter boka denne gangen også.

Ett av de første bildene jeg fikk smiley

Dette er en gutt, og han heter (N)Solstorms Azur av Karma. Azur er fordi han er blå, nærmere bestemt blåspottet.

Dette er også en gutt, og han heter (N)Solstorms Aske av Karma. Aske kom jeg fram til fordi han er litt gråaktig. Aske er sortsmoke med hvitt.

Denne jenta heter (N)Solstorms Aura av Karma. Aura var det første navnet jeg fant og jeg syns det var nydelig. Vi vil gjerne at auraen til vakre karma skal leve videre.
Aura er sortsmoke skilpadde.

Dette er også en jente, og hun heter (N)Solstorms Aurora Polaris av Karma. Aurora Polaris er jo et annet navn på polarlyset og hun fikk det navnet fordi hun er så vakkert lysende i sine farger. Aurora er sort klassisk tabby skilpadde med hvitt.

Hele bunten. Fargene kan endre seg bittelitt. Ikke på Aura og Aske, men de to andre kan være sølv uten at det er tydelig helt fra fødselen.

Jeg tenker egentlig ikke å beholde noen selv fra dette kullet, så her er det mulighet for å få førstevalg på en avlskatt. Grunnen til at jeg ikke nødvendigvis beholder en selv er at jeg har Saga etter Kitty Purry og jeg har mulighet til å bruke Hearts senere. Det er stor interesse for kullet, men oppdrettere/utstillere går først.

Nye oppdrettere må ha stamnavn og være interessert i å stille katten litt. De bør bo relativt nært meg sånn at jeg har mulighet for å følge opp skikkelig. Nye oppdrettere trenger en mentor smiley

Stamtavlen er her

Kattungene bærer ikke cs-gen, de bærer klassisk tabby, de bærer ikke-mønster, de bærer med stor sannsynlighet dillusjon. Begge foreldrene er HCM-testet. Pappa er også testet for PK-def, og han er ikke bærer.

Begge foreldrene er CH. Begge mangler ett cert på IC. De har ikke vært stilt så mye, men de har tilsammen noen BIV, NOM, og Hearts har en BIS smiley

Tusen hjertelig takk Anne Grethe for at du passer så godt på Kitty Purry og kullet. For ikke å glemme tante Taiga. Takk Marie for at du tar så godt vare på Hearts, for bildene. Takk begge to for støtte, forståelse, vennskap, tålmodighet, gode ord og godt samarbeid. Dere er fantastiske!! smileysmiley