Her er noen bilder på hverdagslykken som for tiden utfolder seg hos familien vakker i Harstad.

Matmor Anne Grethe er totalt forelsket og koser seg glugg ihjelp med småbebisene. Lite vet hun hvilke troll de blir etterhvert, så foreløpig koser hun seg, susser, sukker og stønner om hvor vakre de er og hvor mye hun elsker dem smiley Selvfølgelig er de vakre! Jeg er jo helt enig! Hun sender de søteste filmer og bilder av småtrollene hver dag så jeg får følge godt med på utviklingen. Jeg er så heldig å ha så flotte samarbeidspartnere. Jeg og Anne Grethe har virkelig funnet hverandre, og jeg setter enorm pris på jobben hun gjør med mine små. Takk! smiley

Interessen er stor for de små. Aske, Azur og Aurora har alle sine egne fans og er under vurdering for nye hjem. Aura er den jeg i utgangspunktet syns var aller finest, men hun er altså ledig enda.

Her er noen hverdagsbilder. Litt hverdagslykke. Noen glimt av de beste lykkepillene man kan ta. Eksempler på god pelsterapi. Tusen takk for glimtene Anne Grethe, bildene sier så mye smiley

Lille Aske drømmer om pupp. Han legger på seg ca 20 gram om dagen, noe som er superdupert. Han er allerede godt over 200 gram!


Her er ovenfra: Aske, Azur, Aura og Aurora Polaris


Et nyyyydelig bilde av mamma Kitty Purry og vakre Azur smiley

Jeg er så heldig. Jeg vet at jeg og Anne Grethe har fått et vennskap som jeg håper varer for alltid. Og i tillegg vil hun gjerne bli “mormor” igjen, så vi klekker allerede planer for videre samarbeid. Herregud så mange flotte mennesker det finnes i verden, og jeg er så heldig å ha møtt noen av de aller beste. Tusen takk dere, *smask*