Mine gode venner Anne Grehe og Marie – hva skulle jeg gjort uten dem?
Anne Grethe elsker de små. Passer på og gir dem kjærlighet hver dag. Hun sender meg snaps, og jeg blir såååå glad når jeg ser at det er film fra henne som venter på meg for da vet jeg at jeg får nyheter om kullet. Marie er innom med jevne mellomrom og tar mer “oppdretterfokuserte bilder”. Tusen takk skjønne damer!! smileysmiley

Først ut er Aske. Han er sortsmoke med hvitt. Han har en fan i Tromsø som ønsker seg ikke mindre enn en “velcro cat” = en katt som fungerer som en borrelås. Omtrent som halvbror Aussie. Jeg håper vi får det til.

I tillegg til å være skikkelig kosete ønsker denne damen en katt hun kan stille ut litt, og Aske er også en god kandidat til utstilling.


Dette er Azur, og han er blåspottet. Han er under observasjon til avl og utstilling. Han ser veldig fin ut i hodet sitt. Kort og fin snute og super profil! Men det er mye mer som teller, pelskvalitet, størrelse, benstamme, gemytt…… Så vi får se. Hvis interessent ifht avl trekker seg har jeg anbefalt Azur ifht til utstilling til interessent på Aske, men så var det det med Velcro cat da…. smiley


Aura…. Hadde jeg skullet beholdt noen, så hadde jeg valgt Aura. Jeg liker Azur bedre, men jeg har ingen å bruke en hannkatt på så en hunnkatt er bedre. Aura Egner seg til utstilling typemessig hvis man ser på hodet. Men som sagt over er det med som teller inn. Hvem som er mest kosete av gjengen er vanskelig å si. Alt jeg vet er at alle får sin dose kjærlighet, varme, nærhet og omtanke smiley


Fargebomben Aurora! Aurora har en fan som ønsker henne til avl og utstilling, så hun er under vurdering for det. Jeg er ingen fan av å selge en “dårlig” katt til avl bare fordi en uerfaren kjøper forelsker seg i fargene. Så jeg har sagt at jeg holder henne av til hun er 8 uker…. Aurora er jo en padde som tar pusten fra en. Hun har en super profil, men jeg syns hun er litt snipete i nesen. Vi får se. Jeg skal ikke sette meg fullstendig på bakbena for interessenten for jeg har troen på dette kullet. Jeg har sett halvsøsken + mor og fedre og jeg tror dette kan bli bra. Men tålmodighet er en dyd i avl, så vi får se smiley