Dette er en jente jeg har blitt fryktelig glad i! Marie smileysmiley
Marie har fulgt bloggen min i ca 10 år og plutselig en dag passet alt og da tok hun kontakt og ville bli forvert. Hun fikk da Hearts. Hun og hennes mann er fantastiske personer, fantastiske dyremennesker, fantastiske venner og jeg elsker dem!
Marie har elsket å bli farmor og engasjerer seg i mitt katteri, mine katter og hennes “barnebarn” på en måte som er helt utrolig. Jeg setter enorm pris på henne. Jeg vet ikke om hun vet hvor mye hun betyr for meg?! smiley

Vel, nok skryt! Nå er jeg i den situasjonen at jeg har bestemt meg for å kjøpe inn 2 hanner og muligens en hunne. Og jeg trenger forverter. Jeg har forvert til en hanne, men hvis noen kunne tenke seg å være forvert må de gjerne ta kontakt. Jeg tilbyr mye mas, et godt vennskap, oppfølging, mye kjærlighet, stor interesse og en god del galskap! smiley

De to kattene jeg trenger forvert til er en sølvfarget hannkatt og en rød/hvit hunnkatt smiley