Det raser heldigvis inn med hverdagslykke fra forvert Anne Grethe i Harstad. Hun nyter søte dager med familien vakker og jeg er så glad for både kullet, vennskapet, bilder, filmer, lykkelige katter og alt annet. Tusen takk godeste Anne Grehe og farmor Marie som har gjort dette mulig smiley

De fleste bildene her er litt uklare, men det er fordi jeg har tatt screenshots av snapchat-film. Jeg syns bildene virkelig viser hvor fantastisk søte de små er.

Først ut er mamma. CH (N)Solstorms Kitty Purry med datter (N)Solstorms Aurora Polaris av Karma. De to har et purrrrrfect moment smiley


Dette bildet (delen av filmen) falt jeg også for. De to søstrene (N)Solstorms Aurora Polaris av Karma og (N)Solstorms Aura av Karma smiley Aurora er sannsynligvis solgt til avl/utstilling, hun holdes foreløpig av… Aura er ikke solgt, men hun er fantastisk søt hun også.

Dette bildet har jeg fått av farmor Marie og det er (N)Solstorms Azur av Karma. Han er foreløpig holdt av, og han ser fantastisk fin ut med kort nese og super profil. La oss håpe at øreplassering og pelskvalitet også holder mål. Da blir han super!


Skjønne Aura. Hun er en liten bamse og kjempeartig i fargene sine. Og en stor flørt tror jeg smiley Aura er til salgs og jeg tror hun blir en vakker liten jente. Fargen på en padde forandrer seg mye. Det røde kommer mer fram etterhvert som hun vokser. Hun er smoke i tillegg, noe som betyr at alle hårene hennes er helt hvite inners og bare har farge på 75% av hårstrået. Så fargespillet i henne vil bli kjempevakkert.


(N)Solstorms Aske av Karma sovner alltid med tunga på tørk. “Er det normalt”, spør hun som er interesset i ham. Ja det er ikke noe galt. Denne lille gutten sovner tydeligvis alltid midt i puppingen så han blir nok et matvrak. Det er ikke noe feil med ham. Dessuten elsker jeg sånne bilder.


Pappa Hearts får 3 kull i denne omgangen. Dette, et hos av Reinebringen(N) – 4 kattunger, og ett til som ikke er født enda. Jeg formidler gjerne kontakt smiley