Disse vakre små har blitt 2 uker og de vokser og trives som bare det! Matmor Anne Grete tar seg kjempegodt av dem, steller med dem og mamma, kysser, koser og elsker dem. De blir nok gode “borrelås-katter” som sine halvsøsken med all oppmerksomheten og kjærligheten de overøses med.

Anne Grete ser mer av personligheten (purrsonligheten?) deres nå. Aurora er ei våken og interessert jente som følger med på alt som skjer rundt henne. Aura er en aktiv liten dame som like godt kryper opp på ryggen til mamma som ved siden av henne. De to guttene derimot er tjukke og runde, tenker bare på mat og henger i puppen 24/7. Aske sovner alltid midt i puppinga så han sover alltid med munnen åpen og tunga på tørk.

Jeg blir oppdatert daglig om disse små livene på messenger, snapchat og telefon så jeg er en glad og heldig oppdretter. Tusen takk Anne Grete smiley