Et nytt bilde av vakre Pelle med Nord-Norsk natur i bakgrunnen. I morra får jeg se Synnøve og Pelle igjen og jeg GLEDER meg enormt!!

Vi skal på utstilling i Umeå, og jeg stiller IC (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW, som har sjanse til å bli Grand internasjonal Champion på Søndag, og (N)Solstorms Bali Chamba.

Synnøve har med (N)Solstorms Khal Drogo, og dette blir hans første utstilling. Hun har med 1 eller 2 katter til, men jeg er usikker på hvem. Det jeg vet er at i bilen de kjører finnes det SIB (sibir), DRX (Devon Rex), (SIA/OSH) Siameser/Orientaler og BRS (britisk korthår).

Marie og Marius har med CH (N)Solstorms King of Hearts, og han har mulighet for Internasjonal Champion-tittel.

I tillegg til all kattekosen og spenningen med katt, skal vi oppleve nye ting, bo på hotell, spise på restaurant, være med venner vi ikke har sett på lenge og bare nyte livet. Jeg gleder meg enormt og det har jeg gjort i mange uker.

Galskapen lenge leve, vi sees snart damer!! smiley