Å bo sammen med en afrikaner er av og til en tålmodighetsprøve, for “african time” er ikke til å unngå. Jeg har pakket kattenes ting, og de er i bilen. Nå gjenstår oss to-beinte. Jeg skal ta fram kofferten nå, men det er jo ingen hast siden gubben kjører sitt løp smiley

Marie og Marius har kommet fram. Synnøve, Aino og Sonja er på tur men de har lengre vei enn oss. Jeg har sett på Facebook at flere andre koselige damer er på vei nordover, så dette blir en koselig helg!

Jeg har hatt en lei forkjølelse siste uken og vært litt stressa for tanken på å kjøre såpass langt. Men forkjølelsen har blitt behandlet med et skikkelig heksebrygg av ingefær, hvitløk, sitron og honning, så nå føler jeg meg faktisk masse bedre. Jeg har hostet meg støl, men så lenge jeg klarer å holde meg på bena er jeg klar for utstilling smiley