A2-kullet vokser og trives. Nå har de passert 3 uker og Anne Grete har utvidet tumleplassen deres sånn at de skal ha mer bevegelsesfrihet. Hun er jo en skikkelig hønemor, så hun må passe på at alt er på stell. De små har blitt introdusert til mat og do, men det er ikke rapportert noen store hendelser enda (= bimelim og bomelom smiley).

Fremover får matmor/forvert Anne Grete det travelt. Mye latter og kos, men det er litt jobb også med sånne små. Særlig fra 8 – 12 uker.

Anne Grete og farmor Marie har gjort en kjempejobb med disse små. Anne Grete tar vare på dem etter alle kunstens regler og sender meg filmer og bilder. Hun har den daglige omsorgen. Bryr seg om dem, gir dem kjærlighet. Kysser og koser med dem hver dag… Farmor Marie har et mer “oppdretterblikk” på dem, hvis vi kan kalle det for det? Hun besøker jevnlig og er rapporterer til meg om farger, mønster, type… Men følelsene tar selvfølgelig overhånd der i gården også, og hun har sine favoritter…

Forverter er virkelig en oppdretters små engler. De er verdt sin vekt i gull. Takk jenter (damer) for all hjelp, bilder og kjærligheten dere viser til kattene mine smiley