Gulla er min nye jente fra Polen. Oppdretteren heter Color Foot*PL, og er oppdretteren til den fantastisk flotte hannen jeg prøvde å parre Magda med. Denne jenta er halvsøster til den hannen, og jeg har store forventninger til henne smiley

Hun er rød/hvit og klassisk tabby (SIB d 03 22), en farge som ikke er veldig vanlig hos hunnkatter, men typemessig tror jeg også hun blir bra. Hun kommer til å bo hjemme hos meg, og jeg gleder meg enormt til å bli kjent med henne smiley

Jeg og Solomon kommer til å ta oss en langhelt i Polen for å hente henne. Jeg har et stort ønske om om besøke Auschwitz, men forhåpentligvis blir det tid og mulighet til å knytte kontakter og ta en kopp kaffe med andre oppdrettere som jeg ellers bare kjenner via FB.

Katt er fantastisk i så måte smiley

PS, jeg ønsker fortsatt forvert til supre Ronny fra Russland smiley