Maria Westling har tatt bilder av Hearts og Karma tidligere og jeg har vært superfornøyd både med bildene og prisene hennes tidligere. Når jeg skulle ta bilder av Karma var både jeg og hun litt stressa, men likevel fikk jeg vakre bilder og de er gode minner å ha nå som vakre deilige Karma har gått bort.

Jeg har hatt lyst til å ta bilder av Saga og Magda i lag, og sa det til Maria. “vi prøver”, sa hun. Jeg stressa (som vanlig), noe som selvfølgelig gjør kattene stresset også. Men Maria var tålmodig og roligheten selv, så vi fikk masse fine bilder av pøblene både hver for seg og sammen smiley

Hun har en pris får 5 bilder, men jeg valgte 12……. Jeg fikk et par på kjøpet + at jeg fikk 2 som BIS-premie og her er de jeg valgte.

Tusen takk Maria. For de som er interessert er hjemmesiden hennes her: http://www.wmartphoto.se/

Ellers er hun som regel å finne på utstilling i Umeå og kanskje de andre nord-Svenske klubbene.