(N)Solstorms Ashoka Tano er endelig parret! Den vakre pappaen heter CH (N)CarilloCat May Defender.

Jeg tenkte veldig mye fram og tilbake før jeg bestemte meg for å parre Ashoka. Jeg var på tur til å gi opp, og jeg sa på et tidspunkt til matmor Linda at hun bare skulle kastrere henne. Men Linda har jeg kjente i mange år, og hun har selv drevet med oppdrett, så hun hadde tålmodighet med meg. Etter en stund bestemte vi oss for å parre henne likevel.

Jeg fikk kontakt med Marielle via Facebook og planene ble laget. Ashoka og kjæresten ble HCM-testet og så var det bare å vente på løpetid. Den kom ikke før nå… Nå har parring blitt observert, så da regner jeg med at det kommer kattunger om et par mnd.

Ashoka er lite i slekt med mine andre katter, og May Defender har helt andre linjer. Derfor vil jeg kunne bruke en hannkatt fra denne kombinasjonen på alle mine jenter og målet med parringen er å beholde en hannkatt.

Hannene kan bli både rød og svar, med og uten hvitt, sølv og mønster. Ta kontakt hvis det frister å være forvert for en fin sibirgutt smiley