Mormor er så heldig å bo på Bøheimen i Bø i Vesterålen. Bøheimen tillater besøk av dyr og når vi dro dit denne gangen hadde vi med oss Saga og Aussie. Jeg tenkte at de var såpass utadvendt at de ville syns det var helt greit å besøke gamle damer.

Og jeg hadde rett. Aussie syns det var supert med oppmerksomhet selv om han aldri hadde hatt på seg bånd før. Mormor har alltid vært glad i katter så det var nok en opplevelse for henne å få møte Aussie. Aussie malte og malte hele tiden, og mormor ble helt betatt av den lille store gutten min.


Aussie syns det var veldig koselig å ligge i fanget til en gammel dame. Mormor snakka og kosa med ham lenge før hun begynte å forske i hvem jeg egentlig var og hvordan jeg var i slekt med henne.


Saga syns det var litt skummelt å komme ut av buret og rett på fanget til gamle mormor. Men etter en liten tenkepause i buret sitt syns hun det var greit å komme på fanget mitt mens Aussie storkosa seg på mormors fang. Jeg er så glad vi gjorde dette. Jeg skrev i boka til mormor at vi hadde vært der og at vi hadde hatt med katt, så jeg håper hun leser, husker og tenker tilbake på en malende katt og følelsen av myk pels mot fingrene lenge.


Tusen takk til Bøheimen for at dere gir våre kjære muligheten for sånne opplevelser smiley