Når vi var nordafor besøkte vi mamma og pappa, og de har jo overtatt tøffe Matti. Han er nå kastrert og lever livets glade dager som kosekatt og utekatt. Han er like tøff og vakker som før og jeg er kjempeglad jeg har en så vakker datter etter ham.


Matti har fortsatt en vanskelig pels og mamma klarer ikke med den. Det hjelper jo ikke at han biter når det lugger. Det er en uting at han tøffer seg sånn. Særlig siden mamma har diabetes og er utsatt for infeksjoner. Jeg har sagt de skal være streng med ham, men gamle snille damer har litt vanskelig for det. Sønnen til Matti driver også med biting. Jeg håper inderlig de vokser det av seg.


Her har mamma fått vite at det er Mattis mormor som er avbildet på Royal Canin Hair & Skin og da måtte hun vise det til Matti. Han var litt mindre imponert enn lille mamma smiley


Det er så godt å vite at Matti har det bra, og det er godt å få følge ham tett videre i livet. Så lenge han er en del av familien får jeg jo sett ham jevnlig. Takk så mye mamma og pappa smiley