Forrige helg tok vi den lange turen til Harstad for utstilling. Målet med turen var å besøke mitt kjære Harstad som er det nærmeste jeg kommer “hjemme”, besøke venner og familie, stille katter, få to CACS på Magda, og så håpet jeg på en eller to BIS på Saga. Hun har to, og trengte dermed tre til for å oppnå Junior Winner-tittel. Da måtte hun ha minst en i Harstad for å ha sjangs.

Onsdag ettermiddag kjørte vi fra Storlien med tre katter i bilen. Vi hadde 28 graders varme så det var fryktelig varmt i bilen. Jeg dyppet kattenes poter i vann jevnlig slik at de fikk kjølt seg ned og fikk slikket i seg litt vann.

På kvelden stoppet vi på Ankerstrand Camping og der sov vi noen timer


På torsdagen kjørte vi over Saltfjellet og der krysset vi også Polarsirkelen. Siden Aussie skal helt til Australia syns jeg det var morsomt å stoppe der for å ta noen bilder. Lille-gutten blir en skikkelig globetrotter allerede før han reiser “down under” smiley
Vi hadde avtalt å bo hos Anne Grete og vi hadde gleda oss stort. Vi hadde aldri møtt hverandre, men vi må være tvillingsskjeler for vi har funnet tonen på en helt unik måte. Anne Grete er ei varm, god, åpen og ærlig dame som jeg har adoptert som min søster. Vi hadde noen fantastiske dager sammen!


Anne Grete elsker å gå på fjellet og ville ha meg med på Storhornet. Det er en 8 km tur… Jeg plages med et kne så jeg ga beskjed om at det var uaktuelt og ønsket meg Keipen istedenfor. Som sagt så gjort. Jeg, Anne Grete og Marie tok turen. Det var en kjempekoselig tur, supert vær, fantastisk utsikt og godt selskap. Og så fikk vi tatt kjempefine bilder som også ligger lagret i minnebanken i bakhodet.


Så godt å sitte skulder ved skuler å se ut over et slikt fantastisk landskap. Takk Anne Grete og Marie smiley

Marie… Mitt lille hjerte. Hun hang samme med oss så mye hun kunne og det var utrolig koselig at vi kunne få så mye tid sammen. Hun ble med på fjelltur, kom og spiste afrikansk mat og kom enda en kveld for å prate tull, le og drikke vin. Det var kjempekoselig!


Anne Grete vet å skjemme bort sine gjester. Hun kom til utstillingshallen begge dagene og hadde med seg picknick. Deilige hjemmelagede grove rundstykker med blåmuggost, grønnsaker og te. Du er en knupp


Marie stilte Hearts og han fikk veldig god bedømmelse. Man kan virkelig se i øynene til Veikko at han liker det han ser. Hearts fikk CAGCIB og BIV-t begge dagene. I tillegg NOM med en stemme i panel på Lørdag. Gratulerer Marie og takk for at du stiller ham så fint smiley


Synnøve var opptatt i sekretariatet begge dagene, så jeg hadde hovedansvar for å stille Pelle. Pelle var totalt pelsløs så han hadde ingen sjanse for noe annet enn cert. I tillegg fant han ut at utstilling var skummelt av en eller annen grunn. Han fikk cert begge dagene og på søndag fikk han en superduper kritikk. Veldig artig. Etter bedømmelsen fikk han trøst og kos i matmors armer.


Her er de nye eierne av Aske (gamle Azur). Ungene har fått vite at de skal få seg katt, og her får de møte pappakatt Hearts. Det var en stor opplevelse. Nydelige, snille, åpne og sjarmerende unger. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere Renate!


Marie ble kastet ut i jobben som assistent. Hun var litt usikker, men noen er bare alltid flink til alt de prøver seg på og som forventet tok hun oppgaven på strak arm. Hun ble vel litt overrasket over at hun både fikk gratis mat og fikk betalt. Enda et pluss i boka smiley


Sonja har planlagt godt og gledet seg stort til å få Supreme-tittel på sin britiske tysker Fritz. Jeg og Synnøve hadde planlagt en overraskelse i hemmelighet. Jeg kjøpte rosa Cava her i Sverige og Synnøve kjøpte champagne-glass. Skål! smiley


Som seg hør og bør må også dommeren få seg et glass. Skål for Fritz og Supreme-tittelen


Hovedpersonen selv syns ikke tittel var nok. Han slo til å ble Best in Show begge dagene. Gratulerer så masse smiley


Og til slutt et bilde av Helga med en av sine vakre håpefulle. Dessverre fikk vi ikke noe tid i lag utenom utstilling denne gangen, men det kommer flere helger. Vi har alltid hverandre uansett. Klem Helga smiley


“Tradisjonen tro” ble det ingen bilder av jentene mine. Vi hadde store mål med Harstadturen, men rakk ikke heeeeeelt opp. Likevel kan man jo ikke si seg misfornøyd med 2 x CACS til Magda og 2 x Ex.1 og NOM til Saga. Hun fikk også en stemme i panel på lørdag smiley

Siden Saga ikke fikk BIS og drømmen om Junior Winner-tittel ikke lenger er oppnåelig dropper vi turen til Smaalenene. Jentene har blitt stilt ut mye siden desember og nå får de et par måneders velfortjent pause.

Siden Desember har Saga vært på 10 utstillinger (5 helger), og fått:
7 x NOM, de fleste gangene med stemmer i panel
2 x NOM + BIS
3 x BIV av 4 mulige.

Altså har hun vært Nominert på alle utstillingene hun har vært på utenom en. Det er fantastisk! Tusen takk til alle dommere for gode ord om dukka mi, BIV, NOM og stemmer i panel smiley

Magda har vært på 6 utstillinger (3 helger), og hun har fått:

GIC-tittel
DVM-tittel
4 x BIV av 4 mulige
2 x BIS
4 x CACS

Så nå er hun på god vei til Supreme-tittelen og skal stilles et par ganger til før hun forhåpentligvis skal parres. Tusen takk til dommerne her også. Dere gjør meg så stolt av kattene mine og oppdrettet mitt smiley

Jeg må også nevne at oppdrettet mitt ble nummer 3 av 10 begge dagene. Det var artig.

Tusen takk til HÅLKA for en flott gjennomført utstilling. Jeg er veldig glad jeg dro smiley

Etter utstillinga dro vi til mamma og pappa. Deretter hjem. Neste utstilling for oss nå blir i Trondheim i Juli. Heldigvis er det mye nærmere smiley