Dette bildet hadde jeg ikke fått til HÅLKA-innlegget ble postet, så Heidi får seg et eget innlegg. Hun stilte dessverre ikke noen katter, men kom for å hjelpe til, prate, le og gi/få en stor god klem.

Heidi og jeg har et veldig godt vennskap og samarbeid. Heidi er et virkelig ekte dyremenneske. Hun er flink og utrolig kunnskapsrik, men hun er ydmyk og lærevillig samtidig. Jeg og hun lærer fra hverandre hele tiden. Hun har litt mer fornuft enn meg, så hun klarer å holde hodet kaldt. Når jeg er i fistel over en vakker kattunge sier hun “Stamtavle??”. Og så er løpet (mange ganger) kjørt. De siste månedene har vi hatt timesvis med diskusjoner om katt, avl, HCM, cs-gen, neva, keisersnitt, fargegenetikk og alt annet.

Jeg og Heidi har nemlig kjøpt katt i lag. Det vil si – jeg har kjøpt katt, men skal dele den med Heidi på en slags “quid pro puo-agreement”. Etter mye leting fant vi mr purrfect, men så viste det seg at han hadde haleknekk så da var det ut på ny leting. Nå har vi funnet en annen super gutt, og han kommer til å flytte til Harstad på en forvertavtale om et par måneder.

Jeg ble kjent med Heidi når hun ble forvert for meg for noen år siden, og vi har holdt kontakten. Vi har utviklet et godt vennskap og jeg har stor respekt for all kunnskapen Heidi sitter med. Og så var det den fornuften da…. Det er alltid greit å støtte seg på sånne folk når en selv er av den spontane typen smiley

Heidi fikk beholde forkatten sin Sonja i avl, og så kjøpte hun en katt fra mitt oppdrett som i dag er kastrert. Nå har hun (N)Solstorms Queen of Charm i avl, og har beholdt NO*Sjarmkatten Neitiri som er et barnebarn av Sonja forkatt og datter av (N)Solstorms Moi Moi Matti. Vi er med andre ord tett knyttet sammen smiley

Jeg ser fram mot et langt og godt samarbeid. Jeg gleder meg til ny’gutten kommer, kull, planer, og jeg gleder meg enormt til jeg en dag skal få meg en NO*Sjarmkatt smiley