Nå har vi kommet så langt at vi teller dager til Aussie skal reise, og vi har begynt med de siste forberedelsene. I dag har vi vært hos dyrlegen for å få kur mot utvortes og innvortes parasitter. Dette må gjøres av dyrlege og skrives ned i passet. Behandlingen må gjentas etter en viss tid og et visst antall dager før han reiser. Her er det bare å holde tunga rett i munnen! Heldigvis har dyrlegen på Stjørdal noe erfaring så jeg får hjelp der. Takk! smiley

Jeg hadde time på sykehuset så jeg satte bare fra meg Aussie å løp videre. Snille Eva-Marie henta ut medisiner på apoteket for meg slik at dyrlegen kunne gi ham det og skrive under. Tusen takk smiley

Jeg vet ikke hva Aussie mener om saken, men jeg gleder meg veldig til han reiser nå. Jo, selvfølgelig har jeg blitt veldig glad i gutten. Han er utrolig snill og god, og hverken markerer eller “rauter”, så han er jo ikke noe problem sånn sett. Men en kåt hannkatt er ikke noe særlig å ha gående sammen med søster og bestemor over tid.

Det blir en spennende tid framover. Når siste behandling er gjort har vi et vindu på bare 5 dager å få ham avgårde på, og han skal sendes fra Gardermoen, så her må alt gå på skinner. Ønsk oss lykke til smiley