Forvert Anne Grete har storkosa seg sammen med denne gjengen som snart er 12 uker. Hun har gjort en kjempejobb med dem. De er så friske, raske og supersosiale hele gjengen. Og høyt høyt elsket!

Aurora Polaris skal til en liten oppdretter nordpå
Aske skal til en ny oppdretter nordpå
Aura skal til et kosekatthjem i Vesterålen

Merkelig nok er Ask ikke solgt enda. Han har en ganske uvanlig farge, nemlig sortsmoke og hvit som mamma Kitty Purry. Det finnes ikke mange sibirkatter i Norge med den fargen. Han er en skikkelig aktiv go’gutt som liker å være med der det skjer. Han er på mange måter veldig lik Aussie som jeg snart skal sende til Australia. Han er kosete og god, og veldig snakkesalig.

Hvis det er noen der ute som ønsker seg en supersosial og snill kosekatt må de bare ta kontakt smiley


Tusen takk Anne Grete for jobben du har gjort med denne gjengen. Med mamma Kitty Purry og tante Taiga. Og takk for vennskapet, samarbeidet og mang en god latter. Gleder meg kjempemasse til neste gang vi møtes! smiley