Hope har nå blitt ti måneder og har allerede begynt å rope på guttene. Matmor Maria syns hun er litt lita. Hun er 3.2 kilo så hun er ikke så veldig liten, men matmor har jo hatt skogkatt og ragdoll før, og de er nok mer utviklet tidligere enn sibirene er. Sibirene utvikler seg til de er ca 5 år, så hun blir nok rundt 4.5 kilo etterhvert vil jeg tro.

Jeg har bedt pent om å få ta henne med meg på utstilling i høst. Matmor vil jo egentlig stille henne selv, men med liten baby og stor liten gutt kan det bli litt lite tid/overskudd til sånt kattegalskap. Planen er å ta henne med til Luleå i September smiley

Kull blir det ikke på ca ett år. Matmor skal få bruke tid og krefter på bebisen og lillegutt nå og så får katt komme i andre rekke noen måneder. Sånn er livet smiley

Takk for bildene Maria. Jeg ble så overrasket over å se at frøken Håp faktisk kunne ha øynene åpne smileysmileysmiley