Hearts er på vei ut av mine “klamme hender” og over i forvert Marie sitt eie. Likevel har han en stor plass i hjertet og sjelen min, og ikke minst oppdrettet mitt. Han har gitt meg et kjempefint kull, og jeg håper at jeg får sjansen til å gjenta suksessen.
Hearts har fått sureplorin-chip (kastratchip), og det samme er de to damene som er aktuell for ham. Hvor lenge en sånn chip virker vet man aldri. Fra 6 – 24 måneder er en god gjetning. Derfor vet jeg ikke om jentene er fertile igjen når Hearts er klar. Men hvis han ikke kan holdes fertil til en av de to er klare så har jeg enda en prinsesse på lur smiley
Hearts er fra det første kullet der jeg prøvde linjeavl og jeg syns det ble veldig vellykket. Karma sitt vakre hode og herlige gemytt går igjen hos avkommene, og i tillegg finnes det andre sterke og vakre katter som har bidratt med sitt. Hearts sitt første (N)Solstorms-kull fikk “Karma” som tema, og sånn har vi hedret hennes minne.
Takk Karma for gode gener. Takk Hearts for supre kattunger, takk Marie og Marius for at dere tar så godt vare på Hearts og hjelper meg framover i avlsarbeidet mitt smiley

Og takk for disse kjempefine bildene smiley