Bakoko, aka Aussie, måtte til dyrlegen igjen i dag. Min plan var at han skulle reise fra Oslo den 8/7. Men flyselskapet Emiratene (flyselskapet som frakter dyr til Australia) ville ikke godkjenne at han reiste fra Norge med papirer som var undertegnet i Sverige, så de mente han måtte reise fra Sverige. Prisen jeg fikk på flybillett i Norge var 5500,-, mens i Sverige var prisen 21 000,-, så det skapte litt panikk og vi måtte undersøke mer. Derfor fikk han ikke reist som planlagt.


Ormekurbehandlingen må taes hver 28 dag og siste behandling må taes innen de 5 siste dagene før han reiser. Dette må gjøres hos veterinær. I tillegg skal Mattilsynet (Eller distrikstvererinæren i Sverige) skrive under på at behandlingen er gjort.


Vi rekker ikke å sende Aussie innen 5 dager, så han må få en behandling til. Men snart er han reiseklar heldigvis. Ikke at jeg gleder meg til at han reiser, men han er såpass voksen og fertil (kåt!! smiley) at det er vanskelig å ha ham boende sammen med kullsøster og bestemor.


Etter 1,5 tabletter (gitt i 3 doser), fikk han litt leverpostei. Det var ok, men ingen höydare. Han har fått reker i kveld og det var bedre.

Det er mye jobb med eksport og jeg har sagt til Sherrie at jeg ikke kommer til å eksportere til Australia igjen på mange år. Men nå vet vi iaf gangen i det hele og kanskje jeg glemmer alt styret ila et par – tre år. Hvem vet smiley