Nå har vi kommet hjem fra Krákow, og Gulla har bodd hos oss i 8 dager. Først 2 dager i Polen og deretter 6 dager i Norge. Når vi først fikk Gulla ble jeg alvorlig bekymret for hun var så utrolig redd! Hun presset seg inn bak vaskemaskinen og gjemte seg. Når jeg hentet henne ut derfra gikk turen bak senga, inni en av skuffene i skapet på badet og i kofferten min. I tillegg til å gjemme seg bort, nektet hun både å spise, drikke og å gå på do. I tillegg til å være så redd hadde hun en øyeinfeksjon, så jeg tenkte mitt…

Det rare som skjedde når vi kom hjem kommer jeg nok aldri helt til å forstå. Med en gang vi kom hjem og hun kom ut av buret, begynte hun å gå i 8-tall rundt bena på meg, malte og rulla seg. Trampa med bena, spiste, drakk og gikk rett på do. Plutselig var hun en helt ny katt! Hun fikk være på badet første natta, og så tok jeg henne med til dyrlegen neste dag for en sjekk.

Deretter ble hun sluppet sammen med de andre kattene og hun har bare flytta rett inn. Vi elsker henne alle sammen. Jeg er så glad for at mitt første inntrykk var feil. Gulla er en supervakker, sosial, glad og leken katt og jeg gleder meg masse til vår fremtid sammen. Takk Magdalena smiley