B2-kullet har blitt tre uker og er tre aktive små krabater. Mamma Ashoka driver A/S flyttebyrå med dem så matmor Linda må stadig ut på leting for å finne dem igjen. Når de får bena under seg for alvor må nok Ashoka gi tapt, men inntil videre driver mamma Ashoka og matmor Linda stillingskrig ang. bosted

Kullet er kjempesøtt og det er så artig med tre forskjellige farger og mønstre. To av ungene er opptatt, men hvem som er ledig vet jeg ikke enda. Sannsynligvis blir en av guttene til salgs.

Her er trekløveret, eller B-gjengen. Gutten til venstre heter Bravos, jenta til høyre heter Bernadette, og gutten foran heter Bør Børson Jr.

Bernadette er en sjarmklump som har tatt forvertsfamiliens hjerter med storm… Mest sannsynlig er hun solgt, men vi må se an utviklingen hennes litt. Hun er sølvskilpaddespottet med hvitt.

Her er guttene og jeg skal beholde en av dem. Bør Børson Jr. som er til venstre er sølvspottet, mens Bravos til høyre er bruntabby med hvitt. Hvis noen er interessert i å ha en gutt på for, så må de gjerne ta kontakt smiley

Bravos er den jeg liker best av guttene i dag. Han har et vakkert hode og snuteparti, i tillegg har han farger og mønster som jeg elsker.

Bernadette er jo utrolig søt og sjarmerende. Hun har også fått et vakkert hode og god øreplassering.

Bør Børson Jr. er en sølvspottet gutt med et flott tøfft uttrykk og han har vel den beste øreplasseringen i kullet. Akkurat nå ser han litt mer “snipete” ut i nesepartiet enn de andre, men jeg skal ikke bestemme meg for hvem av guttene jeg skal beholde riktig enda.
Jeg håper at jeg får reist ned til østlandet om ikke så mange uker, og da skal jeg besøke både matmor Linda og de tre små røverne. Etter det skal jeg bestemme hvem jeg skal ha, og da blir det også klart hvem av dem som er til salgs smiley