En liten oppdatering på Gulla.

Den lille gullungen trives kjempegodt med oss, og vi med henne. Hun er en stor liten kosebamse og har fast plass ved siden av meg i sofaen. Hun maler kjempemasse og elsker å bli klødd og kost mer. Saga ligger helst på fanget, Magda på fryseboksen ved siden av sofaen og Aussie ligger på sofaryggen. Gulla har også blitt husvarm når det gjelder de andre kattene og leker mye med husets to ungdommer.

Det er ikke så enkelt å få tatt fine bilder av henne. En ting er fargene, men hun er også så kosete at det ikke er lett å få henne til å “posere”, eller stå/sitte i ro. Jeg tok disse to i går og de gir jo et visst inntrykk i alle fall. I september skal jeg etter planen vise fram gullskatten min, og da håper jeg også å få tatt noen fine bilder av herligheten.

Jeg er så glad for at hun ble min smiley