Jeg holdt på å gi opp Aussie-prosjektet for det var så mye styr. Eksport til Australia er jammen ikke for de lettskremte…!

Men nå – etter nesten ett år – har vi endelig fått ham avgårde. Solomon reiste til Danmark med ham, og derfra reiste han via Dubai til Melbourne. Nå er han i karantene i Melbourne noen dager og så reiser han til Adelaide. Der får han et fantastisk hjem med et harem av vakre damer og stor kattegård som han kan boltre seg i. Jeg er så glad for hans skyld!

Her er han bare en liten gutt. Tenk at den store bamsen har vært så liten og søt smiley


Tøff i trynet i vinter. Da var han barsk!


Og her er vi hos Distriktsveterinären for siste ormekur og helseattest. Da er han heeeeelt klar for å se verden fra “Down Under”


Nå gleder jeg meg til oppdateringer fra Sherrie når hun endelig får møte ham. Håper hun liker go’gutten min. Han er en ung slyngel, men jeg håper og tror at han fortsetter å utvikle seg bra. I Australia er det vinter nå. 10 grader og regn sier yr. Det passer ypperlig for en nordmann/svenske.