For meg er en stor del av det å være på utstilling å møte venner. I Sundsvall var jeg så heldig at søteste og snilleste Marie dukka opp! Marie eier IC (N)Solstorms King of Hearts, og var tidligere forvert for ham. Nå er hun en drevet “gal kattedame”, versjon 3.1 ca.

Litt sånn tilfeldig fikk Marie vite at jeg hadde planlagt at hun skulle ta med seg Ask til Sundsvall. Og Marie vet jo ikke hva ordet “nei” betyr, selv om hun skulle reise med tog, og ha med seg både Hearts og diverse pipp pakk. Tusen takk Marie , du er et funnsmiley

Hearts er på god vei må GIC-tittelen og Marie stiller ham perfekt. Han får supre kritikker, og han er jo en drøm å ha med på utstilling med det gode gemyttet han har. De to er virkelig et perfekt par smiley


Under er (N)Solstorms Ask av Karma som ble stilt ut for første gang. Han ble med til Sundsvall for å flytte til sin nye familie i Sverige. Ask skal flytte til en oppdretter som både har Neva Masquerade og Sibirer, og jeg regner med at det gjør at folk får nok å snakke om. Men Ask skal kun brukes i sibiravl så det er ingen grunn til bekymring smiley

Ask fikk flotte bedømmelser med Ex.1 begge dagene. Han er stor og har flott pels, uttrykk og gemytt. Det som trekker ned på ham akkurat nå er ørene. Men han er ikke ulik sin far på samme alder, så jeg er ikke nervøs for dem.

Takk Ulrika, for samarbeidet smiley


Jentene mine gjorde det ikke så bra på utstillingen, men de koste seg max likevel. Lille Magda møtte to store flotte jenter i full kondisjon begge dagene, så hun kom på en fortjent tredjeplass. Selvfølgelig syns jeg hun er vakrere enn alle andre, men de to andre jentene også vakre, så jeg er helt enig med dommerne denne gangen. Bedre lykke neste gang lille vakre dukkemor smiley

Saga ble exellent 2 ene dagen, men fikk certet andre dagen. Det er ikke så lett å dømme katter når de er så unge for de har 4 år å utvikle seg på. Derfor blir det litt hipp som happ hvem som vinner og hvem som taper rundt 1-års alderen.


Hearts fikk CAGCIB begge dagene, og i tillegg BIV og NOM på lørdag. Marie var så stolt at hun flagret med ørene. Hearts selv var bare passelig imponert.


Så var det Atlas da. Han oppførte seg som en proff på utstilling, og gjorde det knallbra med 2 x Ex.1 og 2 x NOM. Ingen stemmer i panel, men det gjør ingen ting. Stemmene kommer, bare vent. Det var superkoselig å få møte deg Sanna. Det blir nok ikke siste gang smiley

Jeg og Solo hadde en fin helg, det er alltid koselig med kombinert katt- og kjærestetur. Takk Sanna, Ulrika og Marie + alle andre for en herlig helg.