Tusen takk Anne Grete for denne supre ryggsekken som gjør at jeg kan ta med pøblene ut i skogen.

Jeg har kost meg så mye med bilder og små snaps av A2-kullet som har vært ute å lekt i naturen at Anne Grete bestemte at jeg også måtte få mulighet til å ta med mine egne ut. Jeg har jo en nydelig skog rett utenfor huset som bare venter på å bli utforsket av små kattepuser.

Dermed fikk jeg høytidelig overlevert denne tøffe og praktiske ryggsekken i Sundsvall. Den første som fikk være med ut var Gulla. Mens hun utforska skogen, plukka jeg sopp. Det ble en god fangst med steinsopp og noen fine bilder smiley


Fargene er jo så vakre i skogen nå at jeg ikke kunne motstå å ta med Atlas på tur i går ettermiddag. Atlas syns også det var veldig spennende med skogslukter og -lyder. Et ekorn kjefta høylytt på oss, men det la han ikke merke til.

Denne ryggsekken kommer nok til å bli brukt hyppig. Den er superpraktisk og det er morsomt og spennende både for meg og kattene at vi kan være sammen i naturen. Tusen takk igjen Anne Grete smiley