Min lille vakre Saga fikk være med ut på tur heromdagen. Vi gikk ikke så langt, det skal jeg innrømme. For det var en fryktelig vind og blåst. Men jeg ville så gjerne utnytte de vakre høstfargene for å ta litt fine bilder.

Det har gått litt trått for Saga på utstillinger etter at hun ble voksen. Det er kjedelig å ikke ta cert, men samtidig er det jo gledelig at det er skikkelig konkurranse på utstillingene nå for tiden. Det er mange som eier sibirkatt, som avler seriøst og som stiller ut. Det er jeg veldig glad for.

Selv om det har gått litt trått for lill-gumman nå i begynnelsen er jeg ikke redd for at hun ikke er fin. Hun er vakker – Hanne-Sofia sa på sist utstilling at hun eegentlig er “perfekt” og den typen hun selv hadde valgt hvis hun skulle hatt sibir – men hun er veldig barnslig og trenger tid. At hun i tillegg stiller i bikini hjelper ikke akkurat. Jeg hadde ønsket at hun kunne blitt IC før hun ble parret, men nå er målet CH. Jeg har ingen 100% spikret plan for henne, men jeg har en hanne i siktet jeg har veldig lyst til at hun skal få møte. Det får vi se på når den tid kommer.