Dette innlegget har jeg gledet meg lenge til å skrive for jeg syns Pelle har et så morsomt hjem. Han bor nemlig sammen med katter av raser som er så forskjellig fra ham som det går an!

Pelle bor sammen med sphynx, siameser, orientaler og devon rex. Dette er lange, elegante, slanke katter med kort, krøllete eller fraværende pels.

Dette er Bosse som er sphynx. Større kontrast til sibir kan man knapt finne i katteverden! Mitt inntrykk, når Synnøve forteller om kattene sine, er at Pelle lever i sin egen lille verden. Han menger seg ikke så masse med de andre, men lever sitt eget liv.

Pelle er en skikkelig utekatt og jeger. Han lever det perfekte katteliv med andre ord. Synnøve sier at det er en sti av døde mus der som Pelle har ferdes så han er en super jeger. Han storkoser seg. Hans samboere tåler ikke like mye kulde og sol som han gjør, men noen av dem får være ute sammen med ham i perioder.

Han er ikke uvenner med noen, men han har helt andre interesser virker det som. Mens de andre kattene gjerne ligger i en haug sammen, velger Pelle å krølle seg inntil Synnøve. Jeg vet ikke om Synnøve er enig i det inntrykket jeg har?


Dette er Dina og hun er en orientalsk korthår. Hun er fertil så hun er ikke utekatt. Hun er husets eneste avlskatt. Jeg syns bildet er så morsomt for det sier veldig mye om sia/osh som rase. Kjeften står kollåpen hele tiden. De prater 24/7. Dina skal ha et spennende kull fremover med spennende farger og “mye ører”, så de som liker osh kan gjerne merke seg denne damen smiley


Jeg fikk ingen bilder av Pelle sammen med devon denne gangen, men det har jeg postet før. Jeg er så glad for Pelle, at han lever et supert katteliv, at han er elsket for den han er, og at jeg har en nær og god venn i kattemamma Synnøve. Takk! smiley