Hope vokser og trives i sitt himmelrike, og hun utvikler seg supert. Jeg syns hun ser veldig vakker ut og det vises på henne at hun har det bra.


Hope bor sammen med en familie med to smågutter, og har det som plommen i egget. Hun får mye oppmerksomhet og kos og har blitt størstegutten sin spesielle venn og sengekamerat.

At pusekatt skal få et godt hjem og et godt liv med mye oppmerksomhet er jo hele poenget med å sette kattene ut på for. Det er ikke aktuelt for meg å ha så mange katter hjemme at jeg ikke har tid og ork til at hver og en av dem skal få den oppmerksomheten de fortjener. Forvertene hjelper oss oppdrettere til å kunne ha en større avlsbase enn vi ellers kunne hatt, samtidig som “trykket” i katteriet ikke blir for stort. Det er ikke bra hverken for trivsel eller helse. Så tusen takk til dere alle! smiley

For meg som eier og oppdretter er det først og fremst utstilling og parringsplaner som står i hodet når jeg tenker på Hope. Siden matmor nettopp har fått baby har vi ikke lagt mange planer så langt, men i Oktober skal hun få være med meg og Saga på utstilling. Da får jeg sett henne irl og da blir det nok også bestemt hvem av guttene hun skal få møte etterhvert.

Tusen takk Maria for bildene og det gode samarbeidet smiley