Y og Z-kullene har 2-årsdag i dag og jeg poster bilder av de jeg har mest kontakt med. Jeg må si at også Karma og Pepsi er flink til å sende meg oppdateringer, og at Orange is the New Black og Feeling Blue sender oppdateringer av og til. Summer får jeg nesten aldri fra smiley
Først ute er Hearts. Hearts har jo vært en del av mitt oppdrett så jeg har fulgt han veldig tett. I tillegg stiller Marie en del så jeg møter de jevnlig. Hearts er en veldig vakker og verdifull katt for meg og mitt oppdrett, særlig siden jeg har mistet moren hans Karma, og jeg har sett hvor flotte kattunger både Karma og Hearts har gitt. I tillegg er Marie som en søster, eller kanskje datter? for meg. Tusen takk Marie!! smiley

Hearts har ett kull i mitt oppdrett og det ble fire fantastiske unger. Noen gikk videre i avl. Dette vakre bildet er av kosekatten (N)Solstorms Aura av Karma som bor i Bø i Vesterålen. Det er fantastisk vakkert. Tusen takk Cathrine smiley

Vakre (N)Solstorms Queen av Taiga bor i Harstad og eier Anne Grete har blitt en god venn og søster. Jeg var så heldig å få besøke henne i sommer, og i september var vi på utstilling sammen i Luleå. Taiga er en fantastisk vakker katt og jeg håper Anne Grete vil stille henne videre. Takk Anne Grete for at vi har blitt søstre. Love you! smileysmiley

(N)Solstorms Queen of Charm bor på Sortland i Sjarmkatten katteri. Hun er en fantastisk ung dame og eier Heidi elsker hennes gemytt. Dessverre blir hun ikke stilt mye og framover har jeg planer om å “sutre” en del over det. Det ER faktisk viktig å stille kattene man skal avle på, og Charm kan godt vises fram av og til! Dessverre er det ikke utstillinger i Nord-Norge, og alle har ikke mulighet til å reise land og strand rundt så jeg forstår deg Heidi smiley


Gratulerer med dagen til Hearts, Pepsi, Summer, Taiga, Charm, Eldor, Astrid og Orange. Jeg husker ikke hverdagsnavnet på alle. Sorry….. Om noen uker blir Æ-kullet to år smiley