Min vakre Gulla har også vært ute en tur. Jeg pakket henne i den fine sekken Anne Grete kjøpte til meg og tok med meg powerbank til telefonen og soppkurv. Planen var å plukke piggsopp. Men en liten kilometer opp i skogen oppdaga jeg at jeg hadde glemt telefonen! Fanken altså, bilder var jo like mye poenget som soppsanking… Så, det endte med at jeg gikk hjem igjen, hentet telefonen og rusla ut i skogen igjen. Nå kun med fokus på bilder. Jeg får heller ta sikte på Meråker i morra, og lete etter traktkantareller der.

Gulla er en stor jente. Veldig stor! Hun er flott!! I tillegg er hun en veldig “myk” og snill jente i gemyttet. Jeg er så spent på hva hun vil gi i oppdrettet mitt og gleder meg utrolig til å se hennes barn.

Gulla er jo bare 6.5 mnd enda, så det er lenge til hun skal ha noen barn… Men planene er lagt, og det blir Hearts som blir hennes første date. Da blir alle ungene rød/creme, med eller uten hvitt og mønster. Alle som får mønster blir klassisk tabby, og alle vil bli bærer av klassisk tabby.

Neste helg skal Gulla stilles for andre og siste gang som kattunge. Hun er nok større enn de fleste (alle?) SIB-kattungene uansett kjønn. Hun har en super størrelse, benstamme, ører, profil og pels så jeg er spent på hva dommerne syns om henne. Sist fikk hun kritikk for små øyne, og det er vel kanskje hennes største drawback?

Uansett er Gulla en katt jeg setter utrolig høyt! Hun bringer så mange nye gode egenskaper til mitt oppdrett og jeg elsker henne. Hjertelig takk Magdalena! smiley