Nå er B2-kullet reiseklar og vel som det, og selv om Linda har “truet” med å beholde alle, så må hun gi slipp på dem etterhvert nå. Hun har gjort en knalljobb. Ungene er friske, trygge, glade og sosiale småbeist. Akkurat sånn som små sibirer skal være. Tusen hjertelig takk Linda! smiley


Først ut til å reise var Bella som har flyttet til Tromsø.

Gammelmatte Linda måtte nok tørke noen tårer når hun leverte fra seg Bella på Gardermoen, men Bella har fått en supersøt familie å elske, og jeg er helt sikker på at hun har fått et drømmehjem. Turen gikk bra, og når hun kom til sitt nye hjem slo hun seg til ro med en gang. Jeg har aldri fått sett Bella in real life, men jeg ser jo på bildene at hun er vakker. Jeg elsker fargen, mønstret og hvitflekkigheten hennes.

Bildet under er fra hennes nye hjem. Nyfamilien sier at hun er veldig kosete, søker kos og koser med alle i huset. Helt perfekt med andre ord smiley Tusen takk for oppdateringer Line smiley


I går fikk jeg stamtavlene, men det var feil i alle tavlene så det blir enda noen dager før nye eiere kan få dem. Den ene feilen var at Rossity Stephan var blitt omdøpt til Rossity Rossity Stephan, og i tillegg var (N)CarilloCat Octopus blitt omdøpt til (N)CarilloCat Ocopus. Stamtavlene og stamboka må være rett, så derfor er det viktig å få fiksa disse feilene før eierne får dem. Rett skal være rett.


Neste helg reiser de to andre småjentene. De to får jeg mest sannsynlig hilse på og det gleder jeg meg stort til smiley