Her om dagen tok jeg Magda med meg på tur ut i skogen. Målet med turen var å plukke litt piggsopp, og å få tatt noen fine høstbilder av Magda.

Magda er jo ikke i pelskondisjon, men jeg syns likevel det er koselig med bilder, og dessuten må jeg ha en “unnskyldning” for å komme meg på tur. Vi tok oss en tur på ca 3-4 km. Mesteparten av tiden satt hun i ryggsekken (kattebur, men formet som en ryggsekk…), men noen steder syns jeg at jeg så mulighet for fine motiver og da tok vi en fotoseanse.

Første stopp var et sted der det vokser mye reinlav. Jeg syns det var en flott bakgrunn og ville gjerne ta noen bilder. Magda på sin side syns det var mer spennende i skogen, men jeg fikk nå et par jeg var fornøyd med.


Neste stopp var ved et nedfallstre. Jeg liker dem uansett katt eller ikke, men med en liten kattepus som accessory mellom de ville grenene ble det enda bedre. Magda syns det var spennende å balansere på treet, og bildene ble ganske bra.


Når vi kom opp til stedet der jeg tenkte jeg skulle finne piggsopp ble jeg først skuffa for det var ikke spor av en eneste piggsopp. Men etter å ha kikke meg litt rundt fant jeg noe annet gledelig – nemlig traktkantareller!

Det er første gang jeg finner traktkantareller på Storvallen så jeg jubla!


Ved siste stopp – traktkantarellstoppet – satte jeg meg ned på bakken sammen med go’jenta og tok meg en kopp te. Magda var overlykkelig. Malte, beit litt, surra rundt seg selv og undersøkte hele stedet. Det var en veldig koselig stund, og en veldig koselig tur generelt. Blir nok ikke siste sopptur med katt på ryggen smiley


På bildet ser dere ryggsekken min. Den er et funn! Jeg har fått den i gave fra søsteren min Anne Grete. Tusen takk jenta mi smiley Den hvite flekken bak Magda er soppkurven. Det ble ikke store fangsten, men nok til en liten jubel. Uansett var turen i seg selv det viktigste smiley