Ask har overrasket meg i positiv retning… Jeg var ikke helt fornøyd med ham som liten så jeg tenkte å selge ham til kos, men når han kom tilbake fra første kjøper og i tillegg fikk veldig gode tilbakemelding på første utstilling var jeg trygg på at han egnet seg som fremtidig avlshann.

Når jeg fikk dette bildet datt jeg nesten av stolen! Se så stor og vakker han er! Og ørene som ikke satt så bra bare for et par måneder siden har “falt ned” til tilnærmet rett plassering. Han ser jo nesten voksen ut!

Nå gjelder det bare å få ordnet opp i papirene hans, for sjokket var stort for Ulrika når hun fikk stamtavle med avlsforbud! I Norge kan man nemlig som oppdretter sette avlsforbud, mens i Sverige kan bare dyrlege sette avlsforbud hvis det er noe feil med pus. Nå er papirer for oppheving av avlsforbud sendt inn til NRR, så nye papirer skal være i orden innen kort tid. Sorry Ulrika, jeg tenkte ikke på det smiley