Fikk noen herlige bilder av Emil her om dagen. Emil er sønn at Matti og det vises! Han er som snytt ut av nesen på pappa.

Dessverre har han også pappa sin vanskelige pels som tover seg lett. Jeg er litt fortvila for vanligvis er sibirpelsen lettstelt så jeg vet ikke hva jeg skal anbefale. Jevnlig kamming, bading og balsamspray er jo det beste, men det er ikke enkelt med en katt som ikke vil. Vi som driver med avl og utstilling er nok litt mer bestemt enn kosekattkjøpere, så her i huset er ikke et “nei” et “nei” uten videre.

Min mamma må dessverre jevnlig til dyrlegen med Matti for å fjerne floker, og det samme må Mona med Emil. Det syns jeg er veldig synd, for sibirkattpels skal ikke være som en perserpels.

Jeg har heldigvis ingen katter med denne pelsen nå, og jeg håper den ikke kommer i neste generasjon heller.

Vel vel, nok sutring. Emil er en høyt elsket katt og det er jeg inderlig glad for. Det vises også på bildene. Tusen takk Mona smiley