I dag kom Hope-pusien til Storvallen på besøk. Hun skal bo her ca en uke i forbindelse med utstilling. Jeg vet at hun blir dypt savnet og jeg er ganske sikker på at hun også kommer til å savne sine slaver. Men jeg håper likevel det går bra med en kort liten utflukt. En uke tåler vi smiley

Hope bor i Verdal sammen med Maria og familie, og er en høyt elsket katt. Etterhvert skal hun få et par kull og det er jeg veldig spent på.

Akkurat nå er Hope litt “snikende ullteppe” her i huset. Hun prøver å gjøre seg så liten som mulig, men hun blir nok tøffere når hun oppdager at verken vi eller kattene her i huset er slemme. Hun er veldig vakker og jeg gleder meg til å se hva hun kan tilføre oppdrettet mitt. Her må jeg takke både Kerstin for en vakker katt, og Maria for at du elsker henne og tar så godt vare på henne smileysmiley