Hele uken hadde jeg vært syk og slapp så det ble ikke bestemt før fredags formiddag at vi faktisk skulle reise sørover. Lysten var IKKE til stede for det er langt å kjøre, men det var viktig for meg å reise. En av de tingene jeg gleda meg mest til var å se Jackie igjen. Hun har hverken jeg eller Solo sett på 4 – 5 år smiley

I tillegg hadde jeg veldig lyst til å møte Renate og Kim siden de hadde reist så lang for å ta med Aske på utstilling. Dette var deres første utstilling og jeg er jo imponert over at de bare hopper rett ut i det! Aske hadde blitt en stor og flott gutt! Jeg så med en gang at han var registrert i feil farge. Han er selvfølgelig sølv…. Så dessverre fikk de ingen bedømming på ham på lørdag, da ble han fargeendret. På søndag fikk han ex.1 og en god bedømmelse smiley

Selv hadde jeg med meg Saga, Gulla og Hope.

Lille Hope har hatt noen tøffe dager hos oss, for Magda har ikke vært særlig gjestmild… Hos Jackie fikk kattene bo på vaskerommet, og der fant Hope seg godt til rette inni tørketrommelen. Der fikk hun være i fred for de to andre tullejentene smiley

På utstillingen fikk Saga sitt tredje CAC og er dermed Champion. Hope fikk CAC og NOM, Gulla fikk Ex.1 og NOM.

Jeg hadde gleda meg masse til å treffe Jackie igjen, og jeg hadde gleda meg til å spise afrikansk mat. Solo er flink til å lage mat, men det er noe spesielt når damer lager maten. Jackie laga ocro med fou fou og det var nydelig!

Merci Beacoup Jackie smiley


Søndag droppa jeg utstillingen. Siden jeg har vært dårlig hele uka kjente jeg på at det var viktigere å komme seg helskinna hjem enn å presse kropp og sinn, og det var nok rett. Jeg sov i 13 timer natt til søndag, så da var jeg passe opplagt til den lange kjøreturen hjem.

På hjemveien stoppet vi på Gardermoen. Der var Renate og Kim å plukka opp lille (N)Solstorms Blairwhich (i midten) som skal bli kjæreste med (N)Solstorms Aske av Karma (til venstre) og deres første avlsjente.

Kim og Renate har fått stamnavnet NO*Tjeldsunds, og kan følges på facebook smiley

Selv hentet jeg (N)Solstorms Bernadette (til høyre) som skal reise videre i morgen. Hun skal bli kosekatt i Mo i Rana.


Tusen takk igjen til alle som gjorde helga koselig og vellykket smiley Nå er utstillingssesongen 2018 ferdig for min del.