Av og til glemmer jeg å poste bilder i bloggen, og jeg tror nok at jeg har glemt det flotte bildet over. Men det dukket opp en gylden anledning i kveld, for da ble jeg invitert til et virtuelt besøk til Timmys restaurant og på menyen står rotte! smiley

Det første jeg tenkte på var mamma som sto i gangen og hylte og ropa “æsj og fisj” når jeg var liten, og jaga katta ut med langkosten. “Ta med deg svineriet ut!!”, hylte mamma. Igjen på gulvet lå mus med tarmene hengende ut… “Men mamma, dette er fineste gaven du kan få”, prøvde 10 år gamle meg, men mine argumenter ble ikke særlig godt mottatt.

Sibirene er like heftige musefangere som vanlige huskatter, så de som har sibirer som utekatter må forvente seg førsteklasses servering med jevne mellomrom smiley
Tar med et ekstra bilde. Timmy i akvariebøtta… At kattene er rare er det ingen tvil om, og at de har noen sære preferanser kanskje mer tydelig hos noen enn andre? smiley